Všechny
kurzy CŽV
vyhledejte program, o který máte zájem, napříč celou univerzitou

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
13.02.2026
-
Konec výuky:
13.02.2026
-
Přihlášky do:
06.02.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
13.03.2026
-
Konec výuky:
13.03.2026
-
Přihlášky do:
06.03.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-

Šumava: Známá a přece neznámá
Šumava: Známá a přece neznámá ....obj...
-
Fakulta:
Přírodovědecká fakulta
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Univerzita třetího věku
-
Start výuky:
11.03.2026
-
Konec výuky:
25.04.2026
-
Přihlášky do:
10.03.2026
-
Volná místa:
12
-
Cena kurzu:
1 200 Kč

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
17.04.2026
-
Konec výuky:
17.04.2026
-
Přihlášky do:
10.04.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
22.05.2026
-
Konec výuky:
22.05.2026
-
Přihlášky do:
15.05.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
05.06.2026
-
Konec výuky:
05.06.2026
-
Přihlášky do:
29.05.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
19.06.2026
-
Konec výuky:
19.06.2026
-
Přihlášky do:
12.06.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
10.07.2026
-
Konec výuky:
10.07.2026
-
Přihlášky do:
03.07.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
07.08.2026
-
Konec výuky:
07.08.2026
-
Přihlášky do:
31.07.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027
Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Místo výuky:
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
11.09.2026
-
Konec výuky:
11.09.2026
-
Přihlášky do:
04.09.2026
-
Volná místa:
10
-
Cena kurzu:
-
Potřebujete poradit? Podívejte se na Nejčastější dotazy a nebo a nebo se ozvěte .
Kontakty
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice
Tel. +420 389 032 066 | E-mail: