Přejít na hlavní obsah

Všechny
kurzy CŽV

vyhledejte program, o který máte zájem, napříč celou univerzitou

reset filtrů


Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    13.02.2026

  • Konec výuky:

    13.02.2026

  • Přihlášky do:

    06.02.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    13.03.2026

  • Konec výuky:

    13.03.2026

  • Přihlášky do:

    06.03.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -

Šumava: Známá a přece neznámá

Šumava: Známá a přece neznámá                                            ....obj...

  • Fakulta:

    Přírodovědecká fakulta

  • Typ kurzu:

    Univerzita třetího věku

  • Start výuky:

    11.03.2026

  • Konec výuky:

    25.04.2026

  • Přihlášky do:

    10.03.2026

  • Volná místa:

    12

  • Cena kurzu:

    1 200 Kč

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    17.04.2026

  • Konec výuky:

    17.04.2026

  • Přihlášky do:

    10.04.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    22.05.2026

  • Konec výuky:

    22.05.2026

  • Přihlášky do:

    15.05.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    05.06.2026

  • Konec výuky:

    05.06.2026

  • Přihlášky do:

    29.05.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    19.06.2026

  • Konec výuky:

    19.06.2026

  • Přihlášky do:

    12.06.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    10.07.2026

  • Konec výuky:

    10.07.2026

  • Přihlášky do:

    03.07.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    07.08.2026

  • Konec výuky:

    07.08.2026

  • Přihlášky do:

    31.07.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -

Za tajemstvím rybích chutí 2025 - 2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na ry...

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    11.09.2026

  • Konec výuky:

    11.09.2026

  • Přihlášky do:

    04.09.2026

  • Volná místa:

    10

  • Cena kurzu:

    -




© 2020 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích