Skip to main content

Kurz úpravy ryb: Za tajemstvím rybích chutí 2025–2027

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    23.05.2025 09:00

  • Konec výuky:

    23.05.2025 15:00

  • Místo a čas výuky:

    Husova tř. 458/102, 370 05 České Budějovice,

  • Přihlášky do:

    16.05.2025

  • Volná místa:

    80

  • Cena kurzu:

    -

Anotace:

.

Popis kurzu:

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na rybí svalovinu, jaká jsou úskalí skladování nebo kde se běžně chybuje. A až už budete mít pocit, že si toho víc pamatovat nemůžete, přesuneme se do výrobních prostor, kde si během dalších 4 hodin Vy sami vyzkoušíte, jak to vypadá, když se vše promítne do praxe. Můžete se těšit na různé postupy tepelných úprav, co je principem uzení, jak má správně probíhat a třeba i jaký je rozdíl mezi teplými a studenými marinádami. A samozřejmě budeme pořád něco ochutnávat!

Seminář je podpořeno projektem OPR: Za tajemstvím rybích chutí 2025–2027.

Termíny kurzu:

Start výuky Konec výuky Upřesnění Kapacita Obsazeno Volných míst
23.05.2025 23.05.2025 10 0 10
06.06.2025 06.06.2025 10 0 10
18.07.2025 18.07.2025 10 0 10
08.08.2025 08.08.2025 10 0 10
19.09.2025 19.09.2025 10 0 10
24.10.2025 24.10.2025 10 0 10
14.11.2025 14.11.2025 10 0 10
21.11.2025 21.11.2025 10 0 10

Přílohy:

Ke kurzu nejsou žádné přílohy

Kontakt:

Ing. Anna Hovorková
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2020 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích