Výroba piva - profesionální technologie
Ing. Vlastimil Nohejl
-
Fakulta:
Fakulta zemědělská a technologická
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
01.09.2024
-
Konec výuky:
31.12.2024
-
Místo a čas výuky:
České Budějovice,
-
Přihlášky do:
23.12.2024
-
Volná místa:
8
-
Cena kurzu:
2 500 Kč
Anotace:
Základní kurz, v rámci kterého si účastníci uvaří jednu várku většinou spodně kvašeného ležáku.
Popis kurzu:
Kurz trvá mezi 10 – 12 hodin. Účastník obdrží před kurzem teoretické podklady k výrobě vařeného typu piva a na pozici pomocného sládka se zapojí do výroby. Tento kurz probíhá na profesionální varně o obsahu 200 L. Kurzu se mohou účastnit jak pivní nadšenci, pro které bude zážitek pomáhat při vaření piva a dozvědět se více o technologických postupech a chemických procesech na základě kterých se pivo vyrábí. Tak profesionálové, kterým, po poradě se sládkem nabízíme možnost vyzkoušet vlastní recepturu.
Kurz probíhá pravidelně každý čtvrtek od 7.30 v Minipivovaru FZT JU.
Termíny výuky - individuální dle dohody
Přílohy:
Ke kurzu nejsou žádné přílohy
Kontakt:
Ladislava Voláková