Výroba piva - profesionální technologie
Ing. Vlastimil Nohejl
- 
                        Fakulta:Fakulta zemědělská a technologická 
- 
                        Typ kurzu:Ostatní 
- 
                        Start výuky:01.09.2023 
- 
                        Konec výuky:06.09.2024 
- 
                        Místo a čas výuky:, 
- 
                        Přihlášky do:06.09.2024 
- 
                        Minimální kapacita:1 
- 
                        Volná místa:3 
- 
                        Cena kurzu:2 500 Kč 
Anotace:
Základní kurz, v rámci kterého si účastníci uvaří jednu várku většinou spodně kvašeného ležáku.
Popis kurzu:
Kurz trvá mezi 10 – 12 hodin. Účastník obdrží před kurzem teoretické podklady k výrobě vařeného typu piva a na pozici pomocného sládka se zapojí do výroby. Tento kurz probíhá na profesionální varně o obsahu 200 L. Kurzu se mohou účastnit jak pivní nadšenci, pro které bude zážitek pomáhat při vaření piva a dozvědět se více o technologických postupech a chemických procesech na základě kterých se pivo vyrábí. Tak profesionálové, kterým, po poradě se sládkem nabízíme možnost vyzkoušet vlastní recepturu.
Kurz probíhá pravidelně každý čtvrtek od 7.30 v Minipivovaru FZT JU.
Termíny výuky - individuální dle dohody
Přílohy:
Ke kurzu nejsou žádné přílohy
Kontakt:
                        Ladislava Voláková