Skip to main content

Výroba piva - profesionální technologie

Ing. Vlastimil Nohejl

  • Fakulta:

    Fakulta zemědělská a technologická

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    01.09.2023

  • Konec výuky:

    31.08.2024

  • Místo a čas výuky:

    ,

  • Přihlášky do:

    31.08.2024

  • Minimální kapacita:

    1

  • Volná místa:

    5

  • Cena kurzu:

    2 500 Kč

Anotace:

Cílová skupina

Studenti, laická i odborná veřejnost, zájemci problematiku výroby piva na profesionální technologii.



Popis kurzu:

Základní kurz, v rámci kterého si účastníci uvaří jednu várku většinou spodně kvašeného ležáku. Kurz trvá mezi 10 – 12 hodin. Účastník obdrží před kurzem teoretické podklady k výrobě vařeného typu piva a na pozici pomocného sládka se zapojí do výroby. Tento kurz probíhá na profesionální varně o obsahu 200 L. Kurzu se mohou účastnit jak pivní nadšenci, pro které bude zážitek pomáhat při vaření piva a dozvědět se více o technologických postupech a chemických procesech na základě kterých se pivo vyrábí. Tak profesionálové, kterým, po poradě se sládkem nabízíme možnost vyzkoušet vlastní recepturu.


Kurz probíhá pravidelně každý čtvrtek od 7.30 v Minipivovaru FZT JU. 


Termíny výuky - individuální dle dohody

Přílohy:

Ke kurzu nejsou žádné přílohy

Kontakt:

Ladislava Voláková
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kontakty

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice
Tel. +420 389 032 066 | E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2020 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Vážení návštěvníci, právě spouštíme nové stránky a postupně na ně převádíme naše kurzy. Pokud zde nenajdete kurz, o který máte zájem, zkuste jej vyhledat na starém webu zde.