Kurz zpracování ryb - Co s rybou?!
-
Fakulta:
Fakulta rybářství a ochrany vod
-
Typ kurzu:
Ostatní
-
Start výuky:
19.07.2024 08:00
-
Konec výuky:
19.07.2024 14:00
-
Místo a čas výuky:
Pracoviště zpracovny a prodejny ryb a produktů akvakultury,
-
Přihlášky do:
12.07.2024
-
Minimální kapacita:
4
-
Volná místa:
6
-
Cena kurzu:
3 000 Kč
Anotace:
.
Popis kurzu:
Účastníci získají během semináře informace o legislativě, manipulaci a usmrcování ryb a absolvují praktickou část zaměřenou na kuchání, porcování a filetování kapra obecného a pstruha duhového. Součástí jsou podrobné informace o různých typech používaného vybavení, včetně jejich výhod a nevýhod pro každodenní použití. V rámci semináře bude zajištěno občerstvení. Zpracované ryby náleží účastníkům semináře.
Termíny kurzu:
Start výuky | Konec výuky | Upřesnění | Kapacita | Obsazeno | Volných míst |
---|---|---|---|---|---|
19.07.2024 | 19.07.2024 | 6 | 0 | 6 | |
16.08.2024 | 16.08.2024 | 6 | 0 | 6 |
Přílohy:
Ke kurzu nejsou žádné přílohy
Kontakt:
Ing. Anna Hovorková