Skip to main content

Kurz zpracování ryb - Co s rybou?!

  • Fakulta:

    Fakulta rybářství a ochrany vod

  • Typ kurzu:

    Ostatní

  • Start výuky:

    19.07.2024 08:00

  • Konec výuky:

    19.07.2024 14:00

  • Místo a čas výuky:

    Pracoviště zpracovny a prodejny ryb a produktů akvakultury,

  • Přihlášky do:

    12.07.2024

  • Minimální kapacita:

    4

  • Volná místa:

    6

  • Cena kurzu:

    3 000 Kč

Anotace:

.

Popis kurzu:

Účastníci získají během semináře informace o legislativě, manipulaci a usmrcování ryb a absolvují praktickou část zaměřenou na kuchání, porcování a filetování kapra obecného a pstruha duhového. Součástí jsou podrobné informace o různých typech používaného vybavení, včetně jejich výhod a nevýhod pro každodenní použití. V rámci semináře bude zajištěno občerstvení. Zpracované ryby náleží účastníkům semináře.

Termíny kurzu:

Start výuky Konec výuky Upřesnění Kapacita Obsazeno Volných míst
19.07.2024 19.07.2024 6 0 6
16.08.2024 16.08.2024 6 0 6

Přílohy:

Ke kurzu nejsou žádné přílohy

Kontakt:

Ing. Anna Hovorková
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Kontakty

Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice
Tel. +420 389 032 066 | E-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

© 2020 Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích

Vážení návštěvníci, právě spouštíme nové stránky a postupně na ně převádíme naše kurzy. Pokud zde nenajdete kurz, o který máte zájem, zkuste jej vyhledat na starém webu zde.