Význam sýrů ve výživě člověka

Název kurzu Význam sýrů ve výživě člověka
Fakulta Zemědělská fakulta
Anotace

Anotace:



Cíle a obsah studia



Cílem je seznámit účastníky kurzu s historií a významem sýrů ve výživě člověka.



Přednáška bude zahrnovat stručné shrnutí historie výroby sýrů, informace o rozdělení a původu sýrů, jejich významu a složení, ale také odpovědi na nejčastější dotazy, které se v souvislosti zejména s kvalitou sýrů objevují.



Formy a metody výuky



Monologická.



Konzultace formou dialogu.



Čas výuky: 8.30 - 11.30 hod.



 



 

Odborný garant doc. Ing. Eva Samková Ph.D.
Organizační garant Ladislava Voláková czv@zf.jcu.cz
Délka studia Počet semestrů 1
Počet hodin 3
Termín zahájení výuky 16.03.2020
Termín ukončení výuky 16.03.2020
Místo a čas výuky Zemědělská fakulta JU, pavlon E,učebna L5, České Budějovice (České Budějovice)
Maximální počet účastníků 10
Minimální počet účastníků 2
Počet volných míst 10
Termín pro podání přihlášky 13.03.2020
Termín pro zaplacení vložného 14.03.2020
Cena studia Poplatek za celý kurz 50 Kč
Pokyny k platbě Adresa Branišovská 1645/31a
37001 ČESKÉ BUDĚJOVICE
Název banky 0300-Československá obchodní banka, a.s.
Číslo účtu 104725778
Poznámky Po odeslání přihlášky a naplnění kurzu obdrží účastník kurzu automaticky vygenerovaný e-mail s podklady pro platbu kurzovného.
Doklad o absolvování studia osvědčení