Asijské fermentace a výroba čaje

Název kurzu Asijské fermentace a výroba čaje
Fakulta Zemědělská fakulta
Anotace

Anotace:



Cíle a obsah studia



Cílem je představit účastníkům kurzu méně známé fermentace asijského typu, vysvětlit specifika výroby čaje.



Obsahem studia bude mimo jiné seznámit účastníky s vybranými produkty fermentací sóji (výroba sójové omáčky, tempehu aj.) a uvést význam, spotřebu, složení a výrobu čaje. Kurz bude doplněný o praktické ukázky a ochutnávky vybraných produktů.



 



Struktura studia



Kurz v rozsahu 2 x 2 hod.



 



Formy a metody výuky



Monologická.



Praktická ukázka.



Konzultace formou dialogu.



Termíny výuky



21. dubna 2020



Čas výuky: 13.00 - 16.00 hod.

Odborný garant doc. MVDr. Lucie Hasoňová Ph.D.
Organizační garant Petra Jurásková czv@zf.jcu.cz
Délka studia Počet hodin 4
Termín zahájení výuky 21.04.2020
Termín ukončení výuky 21.04.2020
Místo a čas výuky Zemědělská fakulta JU, pavlon E, učebna L5, České Budějovice (České Budějovice)
Maximální počet účastníků 12
Minimální počet účastníků 4
Počet volných míst 12
Termín pro podání přihlášky 14.04.2020
Termín pro zaplacení vložného 16.04.2020
Cena studia Poplatek za celý kurz 100 Kč
Pokyny k platbě Adresa Branišovská 1645/31a
37001 ČESKÉ BUDĚJOVICE
Název banky 0300-Československá obchodní banka, a.s.
Číslo účtu 104725778
Poznámky Po odeslání přihlášky a naplnění kurzu obdrží účastník kurzu automaticky vygenerovaný e-mail s podklady pro platbu kurzovného.
Doklad o absolvování studia osvědčení