Výroba tepelně neopracovaných masných výrobků

Název kurzu Výroba tepelně neopracovaných masných výrobků
Fakulta Zemědělská fakulta
Anotace

Anotace:



Cíle a obsah studia



Cílem je seznámit účastníky kurzu s podmínkami a technologií výroby tepelně neopracovaných masných výrobků (např. vinná klobása, klobása typu „salsiccia“.



Princip výroby tepelně neopracovaných masných výrobků, technologie výroby a skladování, doba použitelnosti tohoto typu výrobků. Sestavení výrobního postupu výrobků (vinná klobása, salsiccia). Výroba a senzorické hodnocení vyrobených produktů.



Formy a metody výuky



Konzultace formou dialogu.



Praktické cvičení.



Struktura studia



Jednodenní kurz v trvání 8 hodin. Osoby starší 18 let, podmínkou je platný „Potravinářský/zdravotní průkaz“



Čas výuky: 8.00 - 16.00 hod.

Odborný garant doc. Ing. Pavel Smetana Ph.D.
Lektorské zabezpečení Ing. Dana Jirotková Ph.D.
Organizační garant Ladislava Voláková volakova@zf.jcu.cz
Délka studia Počet semestrů 1
Počet hodin 8
Termín zahájení výuky 27.03.2020
Termín ukončení výuky 27.03.2020
Místo a čas výuky Zemědělská fakulta JU, Na Zlaté stoce 3, Účelové zařízení ZF, České Budějovice (České Budějovice)
Maximální počet účastníků 4
Minimální počet účastníků 2
Počet volných míst 4
Termín pro podání přihlášky 20.03.2020
Termín pro zaplacení vložného 22.03.2020
Cena studia Poplatek za celý kurz 990 Kč
Pokyny k platbě Adresa Branišovská 1645/31a
37001 ČESKÉ BUDĚJOVICE
Název banky 0300-Československá obchodní banka, a.s.
Číslo účtu 104725778
Poznámky Po odeslání přihlášky a naplnění kurzu obdrží účastník kurzu automaticky vygenerovaný e-mail s podklady pro platbu kurzovného.
Způsob ukončení studia senzorické hodnocení výrobků
Doklad o absolvování studia osvědčení