Výroba piva - profesionální technologie

Název kurzu Výroba piva - profesionální technologie
Fakulta Zemědělská fakulta
Anotace

Cílová skupina



Studenti, laická i odborná veřejnost, zájemci problematiku výroby piva na profesionální technologii.



Cíle a obsah studia



Základní kurz, v rámci kterého si účastníci uvaří jednu várku většinou spodně kvašeného ležáku. Kurz trvá mezi 10 – 12 hodin. Účastník obdrží před kurzem teoretické podklady k výrobě vařeného typu piva a na pozici pomocného sládka se zapojí do výroby. Tento kurz probíhá na profesionální varně o obsahu 200 L. Kurzu se mohou účastnit jak pivní nadšenci, pro které bude zážitek pomáhat při vaření piva a dozvědět se více o technologických postupech a chemických procesech na základě kterých se pivo vyrábí. Tak profesionálové, kterým, po poradě se sládkem nabízíme možnost vyzkoušet vlastní recepturu.



Kurz probíhá pravidelně každý čtvrtek od 7.30 v Minipivovaru ZF JU. 



Termíny výuky - individuální dle dohody

Odborný garant Ing. Pavel Smetana Ph.D.
Lektorské zabezpečení Libor Smutek
Organizační garant Petra Jurásková czv@zf.jcu.cz
Délka studia Počet hodin 12
Termín zahájení výuky 12.07.2019
Termín ukončení výuky 20.12.2019
Místo a čas výuky Minipivovar ZF, České Budějovice (České Budějovice)
Maximální počet účastníků 5
Minimální počet účastníků 1
Počet volných míst 4
Cena studia Poplatek za celý kurz 2 500 Kč
Pokyny k platbě Adresa Branišovská 1645/31a
37001 ČESKÉ BUDĚJOVICE
Název banky 0300-Československá obchodní banka, a.s.
Číslo účtu 104725778
Poznámky Po odeslání přihlášky obdrží účastník kurzu automaticky vygenerovaný e-mail s podklady pro platbu kurzovného.
Doklad o absolvování studia Získání certifikátu o účasti na kurzu na pozici pomocný sládek