Kurz zpracování ryb - Co s rybou?!

Název kurzu Kurz zpracování ryb - Co s rybou?!
Fakulta Fakulta rybářství a ochrany vod
Anotace

Účastníci získají během semináře informace o legislativě, manipulaci a zabíjení ryb a absolvují praktickou část zaměřenou na kuchání, porcování, stahování a filetování kapra obecného a pstruha duhového. Součástí semináře je podrobná informace o různých typech používaného vybavení, včetně jejich výhod a nevýhod pro každodenní použití. V rámci semináře bude zajištěno občerstvení. Kurz probíhá od 9:00 do 15:00.

Odborný garant Ing. Jan Kašpar, jkaspar@frov.jcu.cz
Organizační garant Michaela Dirnová mdirnova@frov.jcu.cz
Délka studia Počet hodin 6
Termín zahájení výuky 14.08.2019
Termín ukončení výuky 14.08.2019
Místo a čas výuky FROV JU, ÚAOV, Husova tř. 458/102, České Budějovice (České Budějovice)
Maximální počet účastníků 8
Minimální počet účastníků 6
Počet volných míst 4
Termín pro podání přihlášky 12.08.2019
Cena studia zdarma